Fællesspisning og kulturel udveksling august 2017

En pengedonation fra ”Det Grønne Hus” i Helsinge havde gjort det muligt for Esrum Borgerforening at invitere foreningens medlemmer til gratis fællesspisning, samvær og kulturel udveksling søndag den 27. august 2017 i Esrum Idrætsforenings lokaler – suppleret af et partytelt til lejligheden.

I alt 80 medborgere (børn og voksne) var med til at skabe en utrolig dejlig stemning, hvor snakken gik på kryds og tværs; både blandt borgere, der har boet i Esrum i mange år, yngre tilflyttere og byens syriske flygtningefamilier.

Maden, der på stedet blev grillet og tilberedt med lækkert tilbehør af byens suveræne grillmester Jesper Hanno (Hanno’s BBQ), var en absolut fornøjelse. Dufte, smagsnuancer og konsistenser gik op i en højere enhed!

Bagefter blev budt på kaffe/the og hjemmebagte kager. Børnene kunne i ”isboden” selv vælge og komponere deres egen isvaffel; hvilket var meget populært.

En skøn og hyggelig samværsaften blandt og med borgere i Esrum!

  • Tak til Carsten Fries for lån af partytelt.
  • Tak til Jesper Hanno for vidunderlig grillmad – ”Hanno’s BBQ”.
  • Tak til Jesper Hannos hjælpere for kørsel, opstilling af udstyr og opvask.
  • Tak til Otto Reffelt, Omar Yussef, Hussein Almefalani, Per Møller for hjælp til bestyrelsen med opsætning/nedtagning af partytelt og borde/stole.
  • Tak til Lisbeth Bjerager for hjælp med kagebagning og lån af duge.

– samt ikke mindst

Foto: Janne Aarre & Elin Kirkegaard.