Mini børne-/forældrefestival” og ”30 års jubilæum Esrum Kost- & Friskole


En smuk sensommerdag den 8. september 2018 festede Esrum med flagallé gennem byen. Esrum Borgerforening afholdt mini børne-/forældrefestival i ”Skovkanten” midt på dagen og var efterfølgende med i fejringen af Esrum Kost- og Friskoles 30 års jubilæum.

 

MINI BØRNE-/FORÆLDREFESTIVAL

Med klappegeder omkring benene bød Carl-Gustav Nissen fra bestyrelsen velkommen til minifestivalen og orienterede om arrangementets indhold til de fremmødte børn og deres forældre.

Duck race i Esrum Å var et absolut hit. Hver deltog med sin egen lille navngivet badeand. Brian og Carl-Gustav styrede flot væddeløbet. I første race vandt Noa og i andet race vandt Karla (se foto).

Gederne fik atter opmærksomhed og lidt rugbrød at spise, inden vi alle samledes i borgerforeningens lokaler til saft, kaffe/the, pizzaslides, kager og Esrumæbler. Samtidig hyggede både børn og voksne sig – blandt andet med at tegne over temaet ”Skønne Esrum”, løse en Esrum-Quiz og spillede ”Speed Stacks”. Tiden ilede; men de mest ihærdige nåede også nogle omgange vikingespil, inden vi fortsatte på den anden side af gaden for at fejre 30 års jubilæet for Esrum Kost- og Friskole.

ESRUM KOST- & FRISKOLES JUBILÆUM

Dannebrog vajede på pladsen foran Esrum Kost- og Friskole, hvor også scene, bar, madboder og telte med borde og stole dannede festramme for ansatte, tidligere og nuværende elever, forældre, venner af skolen og borgere fra Esrum. Et musikband, der bestod af dygtige, meget musikalske lærere på skolen, spillede, og elever supplerede med fine vokaler. Et flot jubilæumsskrift blev uddelt, og fra boderne blev disket op med dejlig, velsmagende mad.

Skoleleder Jesper Harrsen holdt jubilæumstale, og formand for Esrum Borgerforening, Thea Marie Andersen, lykønskede skolen med samtidig opsendelse af 300 hyldestballoner.

Mørket faldt på til fadøl hygge og til fantastiske toner fra husets musikband, kompletteret af special guest Andrew Murray. Meget professionelt!

Tak for opsætning af flagallé gennem byen til Claus Blok

Tak for lån af klappegeder til Vibeke Dragheim

Tak for praktisk hjælp til Birgit og Svend-Erik Lorentzen samt til Nete Bier Kirkegaard

Sidst, men ikke mindst:

Tak for skøn mad til Jesper Hanno – ”Hanno’s BBQ”.

Foto og tekst Elin Kirkegaard