Nyheder

Fællesspisning og kulturudveksling i Esrum

Fællesspisning og kulturudveksling i Esrum

Esrum Borgerforening skruer op for hyggen!

På en lys forårsaften i maj, nærmere bestemt den 20. maj, afholder vi fællesspisning og kulturudveksling i Esrum i Orangeriet på Esrum Kost- & Friskole. Her vil I kunne nyde en lækker dansk buffet med syrisk islæt og møde andre esrumborgere.
Lad os sammen skrue op for lokalhyggen og nyde en forårsaften i Orangeriets lyse lokaler over en buffét med salater, laks, kylling, lamme/oksekødsfrikadeller og syriske småretter, dip og brød. Køkkenet på Esrum Kost-& Friskole vil stå for madlavningen og vores syriske beboere laver lidt dip eller småretter så vi kan få en smagsprøve på det syriske køkken.

Sidste år søgte vi Det Grønne Hus , en frivillig genbrugsbutik i Helsinge, om midler til arrangementet.Og vi var heldige at få penge igen i år. I august holdt vi nemlig et lignende arrangement i idrætsforeningens lokaler hvor vi fik tilskud.
Esrum Borgerforening betaler det resterende beløb, så hvis I ikke er medlemmer, kan I også vælge at melde jer ind nu og nyde godt af medlemsrabatten. Vi regner med at
skolen kan have plads til ca. 70 personer i alt, så skynd jer at melde jer til.

Relaterede artikler