Nyheder

Lukning af Tingbakkeskolen

Lukning af Tingbakkeskolen

Møde 30/8 2023 kl. 19.30 på TingbakkeskolenOpslag på facebook

Et par relevante links
Tak til Natasha Stenbo Enetoft 

Administrationens Budgetoplæg 2024-2027
https://dagsordener.gribskov.dk/vis/pdf/bilag/726992b1-88a4-4421-8c13-fae267e0c87f/?redirectDirectlyToPdf=false

Budget 2024-2027  - Besparelseskatalog
https://dagsordener.gribskov.dk/vis/pdf/bilag/ba3094be-fa2a-4b64-9f47-f50d01d9334d/?redirectDirectlyToPdf=falseHerunder en invitation fra Michala Kjeldsen til møde på onsdag den 30. august kl. 19.30 på Tingbakkeskolen vedr. Tingballeskolens fremtid, og en opfording til Esrum Borgerforenings medlemmer om at deltage.
Giv gerne besked til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller skriv her i chatten, hvis du deltager, så jeg kan give Michala besked på tirsdag.
Kære Esrum Borgerforening
Nu er budgetforslagene fra administrationen ude til det nye budget for Gribskov kommune, og det ser ikke godt ud. Før har jeg været mindre nervøs - Nu er jeg meget nervøs, og hvis ikke vi står sammen, så kan vi miste vores folkeskole.
Administrationen er kommet med 3 forslag til nye skolestrukturer, og ALLE indeholder at Tingbakken skal lukke. Det gør de, fordi det eneste forslag de kommer med ift. specialskolestruktur, er at placere en specialskole på TIngbakkeskolen.
Nu er det alvor.
Jeg har også inviteret Esbønderup Borgerforening, og jeg synes at det er vigtigt, at vi står sammen - I det eneste område hvor der ikke findes én eneste byrådspolitiker.
Hvis I ikke har overskud på vegne af borgerne i Esrum, så foreslår jeg at I inviterer alle jeres medlemmer, selvom det er med meget kort varsel. Jeg kunne forestille mig, at vi kan låne et lokale oppe på Tingbakkeskolen.
Meld gerne tilbage hurtigst muligt.
Mvh
Michala Kjeldsen
Formand for Skolebestyrelsen, Gribskolen

Relaterede artikler