Nyheder

Podning af frugttræer

Podning af frugttræer

Efter dette 3 timers kursus med Tom Hansen kan du pode dit eget frugttræ.

I efteråret 2015 fik medlemmerne en guidet tur i Tom Hansens æblehave og der var smagsprøver fra de bugnende frugttræer. Vi fornemmede interesse for selv at kunne pode frugttræer. Derfor har Esrum Borgerforening oprettet dette eftermiddagskursus hvor Tom hjælper jer igennem pode-processen. Det kræver en del koncentration og en skarp kniv, så vi har valgt at dette kursus er et voksenkursus.
Der er masser af øvekviste så du senere er helt klar til at sætte den endelige podekvist på grundstammen. Kurset er “hands on”, under kyndig vejledning. Sådan lærer man det bedst!
Medbring en lille skarp kniv og en beskærersaks.

Man kan købe kaffe/te og kage, så tag en ti’er med.

Vi har forsøgt at låne andre lokaler end Skovkanten til dette kursus, men der var travlt andre steder. Derfor må vi være i Esrum Borgerforenings lokaler i Skovkanten. Deltagerantallet er derfor begrænset til max. 25 personer. Der er tilmelding med betaling. Hvis flere end 25 ønsker at deltage vil vi gentage kurset i foråret 2017.
Pris deltagelse er 70 kr. for medlemmer og 120 kr. for FB medlemmer.

Tilmelding er først godkendt når der er betalt kursusafgift. Indbetal på kto. 4845-3545163365, girokto. 112-9465 eller kontant til Kirsten Fries, kasserer (Ålykkevej 6).
“Først til mølle” princippet gælder.

Som opfølgning på dette kursus vil vi afholde “Beskæring af frugttræer” i foråret 2017.

Relaterede artikler