Nyheder

Ting & Sager på Tingbakken

Ting & Sager på Tingbakken

Efterlyses… Godt genbrug til vores flygtninge

De nye flygtninge i vores lokalområde mangler stort set alt det, som alle vi andre tager for givet: møbler, cykler, fjernsyn, køkkenudstyr, tæpper, legetøj til børnene osv. Men nu bliver det muligt at hjælpe flygtninge på vej i hverdagen med donationer af godt genbrug.

Under sloganet ‘Ting & Sager på Tingbakken’ bliver der nemlig oprettet et depot på Tingbakkeskolen i Esrum. Det er Integrationsgruppen ved Frivilligcenter Græsted, Mårum-Kagerup Lokalråd og Esrum Borgerforening, der er gået sammen om opgaven.

”Vi er så glade for vores nye lokale, fordi det gør det nemt for os at hjælpe borgere i området med at hjælpe flygtningene. Folk har altid gerne ville give godt genbrug, men vi har ikke før haft et sted at opbevare og distribuere fra. Men nu har vi et sted, hvor vi både kan samle ind og dele ud. Det vil helt sikkert gøre mange flygtningefamiliers hverdag meget nemmere,” siger Anna Margrethe Steffensen fra Integrationsgruppen.

I Blistrup har Lokalrådet længe haft succes med godt genbrug til flygtninge, og vi glæder os til at tage imod brugte ting og sager, der kan holde til at blive brugt endnu mere. Og alt har interesse, så i stedet for at havne i containeren, kan alle de gamle ting få nyt liv i en ny familie.

”Vi glæder os til at tage imod pæne genbrugseffekter, og vi lover at det hele bliver fordelt til flygtninge i Gribskov Kommune. De har helt sikkert brug for det,” siger Anna Margrethe Steffensen.

De frivillige flygtningehjælpere står klar i det nye lokale hver lørdag mellem kl. 10 – 13 på Tingbakkeskolen, første gang lørdag d. 8/8 2015.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Steffen Ulf Hansen på 61 69 17 53 eller
Anna Margrethe Steffensen på 40 18 83 47

OBS

Vi mangler stadig et par friske Esrumborgere, der vil påtage sig ansvaret for at modtage og udlevere godt genbrug- en enkelt lørdag om måneden fra kl. 10 – 13.

Vil du give en håndsrækning og være med til at hjælpe vores flygtninge?

Steffen Ulf Hansen, Mårum Lokalråd, tlf. 61 69 17 53 eller
Anna Margrethe Steffensen, Integrationsgruppen, Frivilligcenter Græsted tlf. 40 18 83 47

Relaterede artikler